User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    Moderator and Blogger boysRsmelly's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17,819
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default Re: Are you getting an ERROR? (august 11)

    I responded to your VMs Jennifer. I'm still getting the same error message.

  2. #17
    \(^.^)/ Jennifer's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    28,064
    Post Thanks / Like
    Follow Jennifer On Twitter Add Jennifer on Facebook
    Mentioned
    72 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Are you getting an ERROR? (august 11)

    brs, how are you getting to the "ap_index" page? (in the url) Are you clicking on the home image?

  3. #18
    \(^.^)/ Jennifer's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    28,064
    Post Thanks / Like
    Follow Jennifer On Twitter Add Jennifer on Facebook
    Mentioned
    72 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Are you getting an ERROR? (august 11)

    AHHHA! I figured it out!

    So, Firefox randomly puts "ap_index" on the end of some pages, making them unuseable. Don't ask me why..

    Read this.

    Try this.

    Just need to clear your cache.

  4. #19
    Moderator and Blogger boysRsmelly's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17,819
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default Re: Are you getting an ERROR? (august 11)

    It's fixed now!!! OMG! Thank you Jennifer! Hopefully if other people are using Firefox, they will figure it out as well! I was scared there for a bit! LOL!

  5. #20
    \(^.^)/ Jennifer's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    28,064
    Post Thanks / Like
    Follow Jennifer On Twitter Add Jennifer on Facebook
    Mentioned
    72 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Are you getting an ERROR? (august 11)



    lol

  6. #21
    Vintage Lover lilstrlett's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Brooklyn
    Posts
    5,982
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Are you getting an ERROR? (august 11)

    Hmmm... I use firefox but don't have that issue.

    Also, "Show off your bags" thread isn't there when I first get on the page, and then it appears when I go to a thread and come back. I'm logged in whenever I get on, so I don't think that's the issue.
    Last edited by lilstrlett; August 13th, 2009 at 07:52 AM. Reason: Update
    Mrs. Lawson
    7-16-11

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •